LUCRĂRILE DE INVESTIȚII DIN MUNICIPIUL GIURGIU, ÎN STADIU AVANSAT

LUCRĂRILE DE INVESTIȚII DIN MUNICIPIUL GIURGIU, ÎN STADIU AVANSAT

Unul dintre subiectele abordate de primarul Nicolae Barbu în conferința de presă de ieri a fost stadiul lucrărilor de investiții din municipiul Giurgiu.

Recent a fost realizată asfaltarea sensului giratoriu de la Primărie, costurile pentru municipalitate în ceea ce privește aceste lucrări fiind zero, acestea fiind suportate de constructorul care a efectuat lucrarea inițială, în baza contractului de lucrări și de garanție a bunei execuții a acestora. ”În fața Primăriei s-a refăcut covorul asfaltic. Au fost create discuții, dar vreau să spun că noi nu am cheltuit niciun ban, pentru că lucrarea inițială este încă în garanție. Au apărut mai multe fisuri în sensul giratoriu care în timp s-au mărit și am luat decizia să refacem toată lucrarea în baza contractului de garanție și de bună execuție”, a conchis primarul Nicolae Barbu.

De asemenea, lucrările la PT 15 modernizare zona autogară sunt într-un stadiu avansat. Pe parcursul săptămânii viitoare urmează să fie turnat primul strat de asfalt. Lucrările de modernizare vor fi finalizate până la sfârșitul lunii iunie.
În zona Cărămidari-Negru Vodă se lucrează intens fiind finalizată turnarea primului strat de asfalt în proporție de 90% și totodată se lucrează la montarea bordurilor în vederea construirii trotuarelor.

Pe șos. Alexandriei vor fi reluate lucrările de infrastructură începând de săptămâna viitoare. În această perioadă se lucrează intens și la construcția hidrotehnică de la Canalul Cama. Termenul de finalizare este luna iulie, așteptând în acest moment să sosească arocamentele pentru îmbrăcarea și protejarea construcției. Lucrări în curs de execuție sunt și la parcarea ce va deservi blocurile adiacente grădiniței nr. 9. În vara acestui an va fi finalizat acest obiectiv de investiții.

”Se lucrează și la parcarea de la grădinița nr.9. Este în acest moment o problemă cu agregatele care va fi rezolvată în cel mai scurt timp, ” a completate edilul șef, Nicolae Barbu.
La străzile de pământ Zona 1, Zona 2 a fost finalizată evaluarea ofertelor, urmând ca în aproximativ o lună să fie finalizate și evaluările din punct de vedere financiar și desemnați câștigătorii operatori economici participanți la proceduri ale căror oferte vor fi mai mici în ceea ce privește costurile.

De asemenea, a fost finalizată și procedura de licitație pentru construcția grădiniței din cartierul Negru Vodă, în acest moment fiind transmise comunicările către participanți, iar după expirarea termenului de 10 zile pentru depunerea eventualelor contestații va fi semnat contractul de lucrări și demararea acestora.

În cadrul aceleiași conferințe de presă Nicolae Barbu a mai declarat că a fost finalizată și procedura de licitație privind atribuirea contractului de lucrări pentru construirea portului de ambarcațiuni, contract ce urmează să fie semnat în data de 7 mai.

Ultima modificare: 26.04.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul PROGRAM DE LUCRU PRELUNGIT LA PRIMARIA GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.